Pakiet Komfort ***
… propozycja wesela po naszemu, po polsku, hucznie i do białego rana
- Klimatyzowany lokal (na wyłączność do 10–u godzin)
- Teren z miejscami postojowymi
- Ogród oraz patio z kominkami
- Fontanna podświetlana nocą – od kwietnia do października
- Kompleksowa obsługa imprezy
- Aranżacja przy stołach biesiadnych lub okrągłych
- Stała dekorację sali
- Świece oraz serwetki
- Kompozycja ze świeżych kwiatów na stole Państwa Młodych
- Nocleg ze śniadaniem w apartamencie dla Młodej Pary
- Udostępnienie sali na próby tańca (do 2h)
- Powitanie chlebem i solą oraz szampanem
- Obiad dwudaniowy
- Danie gorące ok 22.00
- Danie gorące ok 1.00
- Danie extra w formie bufetu
- Zimne przekąski – wiele rodzajów
- Owoce sezonowe – filetowane
- Ciasta oraz TORT weselny
- Soki 100%, wodę oraz napoje Coca-Cola, Fanta, Sprite
- Kawa świeżo mielona, herbata ekologiczna – bez ograniczeń
- Lód w kostkach
Alkohol (oprócz piwa) możecie Państwo dostarczyć we własnym zakresie bez dodatkowych opłat lub skorzystać z naszego Pakietu Premium lub Pakietu Vivat
Menu Komfort – propozycja
- Powitanie Państwa Młodych chlebem i solą
- Kieliszek Szampana – uroczyste rozpoczęcie zabawy
- Obiad serwowany na paterach
- Rosół tradycyjny
- Filety z piersi kurczaka w jogurtowej marynacie, zapiekane z pomidorkami
- Polędwiczki wieprzowe w sosie miodowym, z pieczarkami
- Karczek piwny w kapuście
- Ziemniaczki, kluski śląskie, zestaw surówek
- TORT WESELNY / CIASTA / OWOCE KROJONE
- Przekąski zimne
- Sałatka z brokułami, kurczakiem, sosem czosnkowym / Sałatka grecka z fetą i oliwkami
- Jajka faszerowane sałatką z awokado / Roladki z mozzarelli w szynce długo dojrzewającej
- Galaretki z indykiem / Tatar z śledzia w kajzerkach / Mini vol au vent ze szpinakiem
- Roladki z twarożkiem i łososiem wędzonym / Rolada z kaczki
- Boczek rolowany, schab faszerowany śliwką, karkówka pieczona
- Pieczywo, masełko
- Danie gorące na bufecie: Żurek / Cukinia faszerowana kaszą gryczaną i kurkami
- Danie gorące serwowane na paterach: Płonące szaszłyki z piersi kurczaka z tzazikami / Sakiewki z pieczarkami w sosie koperkowym
- Danie gorące: Barszczyk z pasztecikiem drożdżowym, faszerowanym mięsem
- Soki, woda, napoje, kawa, herbata – bez ograniczeń (podczas trwania imprezy)
Koszt na osobę: 249 piątek / 259 sobota
Cena dla minimum 60 osób pełnopłatnych / Śniadanie od 29 pln / Poprawiny od 89 pln
Dzieci w wieku 4-12 lat, osoby z obsługi (zespół, kamerzysta, fotograf) – rabat 50% / Dzieci do 3 lat – bez opłat