Pakiet Premium ****
… wykwinty bankiet weselny, kulinarna wariacja dla wymagających Gości
- Klimatyzowany lokal (na wyłączność do 11–u godzin)
- Teren z miejscami postojowymi
- Ogród oraz patio z kominkami
- Fontanna podświetlana nocą – od kwietnia do października
- Kompleksowa obsługa imprezy
- Aranżacja przy stołach biesiadnych lub okrągłych
- Stała dekorację sali
- Świece oraz serwetki
- Kompozycja ze świeżych kwiatów na stole Państwa Młodych
- Nocleg ze śniadaniem w apartamencie dla Młodej Pary
- Udostępnienie sali na próby tańca (do 2h)
- Powitanie chlebem i solą oraz szampanem
- Przystawka przed obiadem
- Obiad dwudaniowy
- Danie gorące ok 22.00
- Danie gorące ok 1.00
- Danie extra w formie bufetu
- Zimne przekąski – mnóstwo rodzajów
- Owoce sezonowe – filetowane
- Ciasta oraz TORT weselny
- Alkohol (wódka, wino, piwo) – bez ograniczeń
- Soki 100%, wodę oraz napoje Coca-Cola, Fanta, Sprite
- Kawa świeżo mielona, herbata ekologiczna – bez ograniczeń
- Lód w kostkach
Zachęcamy do zapoznania się również z naszą Weselną Ucztą – Pakiet Vivat
Menu Premium – propozycja
- Powitanie Państwa Młodych chlebem i solą
- Kieliszek Szampana – uroczyste rozpoczęcie zabawy
- Przystawka: Galantyna z kurczaka z dipem ziołowym
- Obiad – Danie główne serwowane na paterach
- Zupa – Krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym i świeżą bazylią
- Rolady z kurczaka faszerowane cukinią i czosnkiem , Polędwiczki wieprzowe w sosie pieprzowym,
- Dorsz w sosie porowo-cebulowym
- Ziemniaczki, kluski śląskie, zestaw surówek
- TORT WESELNY / CIASTA / OWOCE KROJONE
- Przekąski zimne
- Sałatka gyros w łódeczkach / Sałatka z kurczakiem wędzonym i ananasem
- Sałatka z krewetkami smażonymi, rukolą i sosem chilli / Jajka faszerowane pomidorami suszonymi, z fetą
- Roladki z mozzarelli w szynce długo dojrzewającej / Tymbaliki wieprzowe
- Szparagi w szynce / Filety z łososia glazurowane
- Śledzik z papryką i czerwoną cebulą / Tatar wołowy
- Boczek rolowany, schab faszerowany śliwką, karkówka pieczona
- Pieczywo, masełko
- Danie gorące na bufecie: Pierożki ze szpinakiem i fetą/ Boeuf Strogonow
- Danie gorące: Udka pieczone w glazurze miodowo-musztardowej / Szaszłyki z łososia z ananasem i z cytrynowa śmietaną
- Danie gorące: Barszczyk czerwony z sakiewką faszerowaną szpinakiem
- Soki, woda, napoje, kawa, herbata – bez ograniczeń (podczas trwania imprezy)
- ALKOHOL (wódka, wino, piwo) – bez ograniczeń (do spożycia podczas trwania imprezy)
Koszt na osobę: 285 piątek / 299 sobota
Cena dla minimum 60 osób pełnopłatnych / Śniadanie od 29 pln / Poprawiny od 89 pln
Dzieci w wieku 4-12 lat, osoby z obsługi (zespół, kamerzysta, fotograf) – rabat 50% / Dzieci do 3 lat – bez opłat