Pakiet Premium ****

… wykwinty bankiet weselny, kulinarna wariacja dla wymagających Gości

  • Klimatyzowany lokal (na wyłączność do 12–u godzin)
  • Teren z miejscami postojowymi
  • Ogród oraz patio z kominkami
  • Fontanna podświetlana nocą – od kwietnia do października
  • Kompleksowa obsługa imprezy
  • Aranżacja przy stołach biesiadnych lub okrągłych
  • Stała dekorację sali
  • Świece oraz serwetki
  • Kompozycja ze świeżych kwiatów na stole Państwa Młodych
  • Nocleg ze śniadaniem w apartamencie dla Młodej Pary
  • Udostępnienie sali na próby tańca (do 2h)
  • Powitanie chlebem i solą oraz szampanem
  • Przystawka przed obiadem
  • Obiad dwudaniowy
  • Danie gorące ok 22.00
  • Danie gorące ok 1.00
  • Danie extra w formie bufetu
  • Zimne przekąski – mnóstwo rodzajów
  • Owoce sezonowe – filetowane
  • Ciasta oraz TORT weselny
  • Alkohol (wódka, wino, piwo) – bez ograniczeń
  • Soki 100%, wodę oraz napoje Coca-Cola, Fanta, Sprite
  • Kawa świeżo mielona, herbata ekologiczna – bez ograniczeń
  • Lód w kostkach

Zachęcamy do zapoznania się również z naszą Weselną Ucztą – Pakiet Vivat

 

Menu Premium – propozycja

  • Powitanie Państwa Młodych chlebem i solą
  • Kieliszek Szampana – uroczyste rozpoczęcie zabawy
  • Przystawka: Galantyna z kurczaka z dipem ziołowym
  • Obiad – Danie główne serwowane na paterach
  • Zupa – Krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym i świeżą bazylią
  • Rolady z kurczaka faszerowane cukinią i czosnkiem , Polędwiczki wieprzowe w sosie pieprzowym,
  • Dorsz w sosie porowo-cebulowym
  • Ziemniaczki, kluski śląskie, zestaw surówek
  • TORT WESELNY / CIASTA / OWOCE KROJONE
  • Przekąski zimne
  • Sałatka gyros w łódeczkach / Sałatka z kurczakiem wędzonym i ananasem
  • Sałatka z krewetkami smażonymi, rukolą i sosem chilli / Jajka faszerowane pomidorami suszonymi, z fetą
  • Roladki  z mozzarelli w szynce długo dojrzewającej / Tymbaliki wieprzowe
  • Szparagi w szynce / Filety z łososia glazurowane
  • Śledzik z papryką i czerwoną cebulą / Tatar wołowy
  • Boczek rolowany, schab faszerowany śliwką, karkówka pieczona
  • Pieczywo, masełko
  • Danie gorące na bufecie: Pierożki ze szpinakiem i fetą/ Boeuf Strogonow
  • Danie gorące: Udka pieczone w glazurze miodowo-musztardowej / Szaszłyki z łososia z ananasem i  z cytrynowa śmietaną
  • Danie gorące: Barszczyk czerwony z sakiewką faszerowaną szpinakiem
  • Soki, woda, napoje, kawa, herbata – bez ograniczeń (podczas trwania imprezy)
  • ALKOHOL (wódka, wino, piwo) – bez ograniczeń (do spożycia podczas trwania imprezy)

 

Koszt na osobę: 269 sobota /  249 piątek

Cena dla minimum 60 osób pełnopłatnych / Śniadanie od 30 pln / Poprawiny od 75 pln

Dzieci w wieku 4-12 lat, osoby z obsługi (zespół, kamerzysta, fotograf) – rabat 50% / Dzieci do 3 lat – bez opłat

 

 

pdfPobierz ofertę w .pdf

5